جهت مشاهده تخفیف‌های ویژه آگرین کلیک کنید
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کاربر عزیز

خــوش آمــدیــد

ورود

عضویت

مجموع :

0 تومان

دسته بندی های محصولات
درمان لرزش دست با ورزش

درمان لرزش دست با ورزش

یکی از ناراحتی هایی که معمولا در سن بالا سراغ افراد می آید لرزش دست می باشد. البته شاید برخی بیماری های اعصاب باعث شود که این لرزش زودتر به سراغ افراد بیاید. کلا فارغ از هر چیزی لرزش دست را به عنوان یک بیماری می شناسند و راه های متفاوتی برای درمان آن وجود دارد. یکی از این راهها انجام ورزش است. در مقاله پیش رو از وب سایت آگرین به بررسی درمان لرزش دست با ورزش خواهیم پرداخت و توضیحاتی را خدمت شما ارائه خواهیم داد.

لرزش دست چگونه به وجود می آید ؟

در کل لرزش را می توان یک اختلال حرکتی شایع به حساب آورد. نوعی انقباض عضلانی غیر ارادی که باعث لرزش دست می گردد‌. هرچند لرزش بیشتر در دست ها دیده می شود. اما ممکن است در بازوها، سر، تنه و پاها و حتی تارهای صوتی نیز رخ دهد. این حرکت (لرزش) ممکن است هر چند وقت یکبار اتفاق بیافتد یا به صورت متناوب لرزش دست ممکن است موقع انجام برخی از کارها مانند طراحی مشکل ساز شود. به همین دلیل بهتر است که هر چه سریع تر به این مسئله رسیدگی شود و به هیچ وجه آنرا شوخی نگیرید. باید برای درمان لرزش دست با ورزش یا راه های دیگر اقدام کنید.

برای خرید تجهیزات یوگا و پیلاتس کلیک کنید

علتهای لرزش دست چیست؟

اگر بخواهیم نگاهی کلی به این مشکل بیاندازیم می توان ریشه آن را در مغز جستجو کرد‌. شاید در برخی موارد علت این لرزش ناشناخته باشد‌. اما اغلب ناشی از مشکلات عصبی، اختلالات حرکتی و یا دیگر مشکلات است. در مورد شرایط عصبی به عنوان اصلی ترین عامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیماری ام اس
  • ضربه مغزی
  • سکته مغزی
  • بیماری پارکیتسون

در موارد زیر اختلالات حرکتی باعث لرزش دست می شود:

  • لرزش اساسی
  • لرزش دیستونیک

البته برخی اختلالات روانی نیز باعث لرزش دست می گردد‌.

درمان لرزش دست با ورزش

در مورد درمان لرزش دست قبل از هر‌ کاری مراجعه به پزشک متخصص مهم می باشد. اگر هم دستور ورزش و یا فیزیوتراپی داده شود بهتر است از طریق پزشک باشد. اما در کنار مصرف دارو برخی از راهکارها و تمرینات ورزشی با دمبل می تواند کمک کننده باشد. این راهکار های درمان لرزش دست با ورزش عبارتند از:

انجام تمرین باز کردن مشت

در این حرکت دست های خود را باز کنید. مچ دست خود را صاف نگه دارید و هنگام انجام این حرکت ورزشی آرنج خود را صاف کنید. حداقل هر بار 20 مرتبه این تمرین را انجام دهید.

رساندن انگشتان دست به هم

در این حرکت تمرینی با چسپاندن انگشت اشاره و انگشت شست خود فعالیت را انجام دهید. سپس انگشت وسط و بعد انگشت حلقه و در آخر انگشت کوچک را نیز به آنها اضافه کنید. دوباره از انگشت کوچک شروع به باز کردن آنها از همدیگر  کنید‌.

درمان لرزش دست با ورزش و تمرین کش

یک عدد کش کوچک پلاستیکی را دور دستان تان قرار دهید و کش را محکم جمع کرده و باز کنید. این کار را چندین بار انجام دهید.

مشت کردن دست ها

دستان خود را محکم مشت کرده و‌ دوباره باز کنید. انگشتان خود را به بازترین حالت ممکن برسانید و دوباره مشت کنید. چندین بار برای تکرار این نرمش اقدام کنید.

تمرین مچ

لبه دست های خود را روی میز بگذارید. قسمت مچ دست بایستی بیرون از میز باشد. در ادامه مچ دست خود را به بالا و پایین خم کنید. با تکرار ۲۰ بار این کار فعالیت خود را ادامه دهید.

تقویت مچ درمان لرزش دست با ورزش

برای تقویت مچ می توانید این تمرین را انجام دهید. روی صندلی بنشینید. با صاف نگه داشتن پشت خود ادامه دهید. دست خود را به طور کامل به سمت جلو بکشید و با کف دست دیگر انگشتان خود را به سمت پایین نگه دارید. انگشتان دست را به سمت مچ تان خم کرده و به سمت پایین بکشید. تا جایی که امکان دارد انگشتان تان را خم کرده و آنها را به سمت بالا و پایین مچ تان حرکت دهید. سپس به حالت اولیه برگردانید.

خم و راست کردن انگشتان دست

انگشتان دست خود را خم کرده و دوباره آن ها را بکشید. این تمرین ساده بسیار موثر می باشد.

چرخش مچ دست

پشت خود را صاف کرده و مچ دست تان را خم کنید. در حال تنفس آرام مچ دست تان را به جهت های مختلف و به حالت چرخشی بچرخانید. در ادامه ابن عمل را به صورت معکوس نیز انجام دهید. انجام ده بار این نرمش در هر مرحله تاثیر خوبی خواهد داشت.

تمرینهای قدرتی

انجام تمرین‌های قدرتی دست می‌تواند عضلات دست را تقویت کند و لرزش آن را به خوبی کاهش دهد. در این ورزش با رعایت تمام نکات توسط مربی این ورزش انجام می‌شود.

تمرینهای استحکام عضلات

انجام تمرین‌های استحکام عضلات مثل حالت نگه داشتن شی‌ء‌های سبک در بلند مدت می‌تواند عضلات‌ دست را تقویت کند و لرزش آن را کاهش دهد.

آب درمانی

غوطه ور شدن در آب گرم (حول32-34 درجه سانتیگراد) و انجام حرکات آب درمانی مثل خروج از آب، حالت نگارش به شکل منظم می‌تواند به کاهش لرزش دست کمک کند.

تمرینات تقویت عضلات دست

انجام تمریناتی برای تقویت عضلات دست می‌تواند به کاهش لرزش کمک کند. به عنوان مثال، می‌توانید انگشتان خود را با استفاده از اشیاء سبک )مانند قلم) بالا و پایین حرکت دهید یا با استفاده از توپ نرم، آن را فشار داده و رها کنید.

یوگا

تمرینات یوگا می‌تواند به بهبود تعادل و کنترل حرکات دست کمک کند. حرکات آسان مثل باز و بسته کردن انگشتان نیز مفید هستند.

گروه تمارین پلاس

این گروه تمارین شامل حرکات کوچک و ناپایدار است که هدف آن تقویت عضلات پایه دست است. با انجام این تمارین، قدرت عضلات دست شما بهبود خواهد یافت.

سخن آخر

در این مقاله از گروه ورزشی آگرین ما به بررسی درمان لرزش دست با ورزش پرداخته ایم. اما نکته آخر این که این نرمش های ورزشی گفته شده راهکارهایی جهت بهتر شدن وضعیت لرزش دستان شما می باشند‌. اما ملاک اصلی مراجعه به پزشک متخصص و انجام هر نوع ورزشی زیر نظر پزشک می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.