روش صحیح طناب زدن

روش صحیح طناب زدن

یکی از ورزش های هوازی که با کمترین هزینه و بیشترین فایده به کار ورزشکاران می آید طناب زدن است. نتیجه خوبی به بار می آورد. این ورزش را می توانید با یک طناب معمولی نیز انجام دهید. اما همین ورزش ساده بایستی بر مبنای اصول انجام گردد. در مقاله پیش رو در مورد روش صحیح طناب زدن توضیحاتی خواهیم داد.

روش درست طناب زدن

همانگونه که گفتیم ورزش طناب زدن بایستی بر مبنای اصول انجام گردد. اما قبل از انجام ورزش و شروع به طناب زدن نکاتی را بایستی رعایت نمود که عبارتند از:

طناب مناسبی را انتخاب کنید

برای کسانی که مبتدی می باشند استفاده از طناب مهره ای توصیه می شود. این طناب ها نسبت به نوع حرفه ای آن ارزان تر هستند.

اندازه طناب را معین کنید

در روش صحیح طناب زدن، اندازه طناب بسیار مهم است. انتخاب بهترین و مناسب ترین طناب برای ورزش کردن می تواند به شما کمک کند، پیشرفت بسیاری داشته باشید. برای خرید طناب این نکته را در نظر بگیرید که طول طنابی که می خرید دو برابر حد فاصل نوک انگشتان پا تا سرشانه تان باشد. ضمن این که طنابی که خریداری می کنید حتما دسته متناسب با وزن طناب داشته باشد. به راحتی داخل دست جای بگیرد.

طناب ورزشی قدرتی SKIPPING ROPE

تعیین سطح مناسب برای طناب زدن

برای انتخاب روش صحیح طناب زدن بهتر است از محل هایی که سطح شان چوبی است استفاده کنید‌. از طناب زدن بر روی فرش و سطح بتونی و آسفالت پرهیز کنید.

تکنیک ها و روش صحیح طناب زدن

برای طناب زدن روش های بسیاری وجود دارد. تکنیک هایی که می توان برای طناب زدن استفاده کرد در ادامه بیان شده اند.

ایستادن و طناب را صحیح در دست گرفتن

در جای مناسب باستید و هر کدام از دسته طناب ها را با یکی از دست های تان بگیرید. دو تا مچ دست را در زاویه 45 درجه قرار دهید. ساعد ها را در فاصله 30 سانتی متری از بدن تان قرار دهید. این شیوه عمل باعث می گردد تا فضای کافی برای پرش های داخل طناب بوجود بیاید و طناب ورزشی به دست و پای تان نپیچد.

زاویه قرار گرفتن پاها و طناب

روش صحیح طناب زدن به ما نشان می دهد چطور پاها و طناب را تنظیم کنیم. در حالت ایستاده طناب بایستی پشت پای شما باشد و پاهای تان دقیقا در وسط آن قرار گیرد.

استفاده از مچ دستان برای تاب دادن طناب

برای استفاده از طناب و ورزش طناب زدن احتیاجی نیست که دست ها را کامل به حالت چرخش در بیاورید. کافی است مچ دست ها را بجرخانید و تمامی حرکت و چرخش در مچ دست ها خلاصه شود.

روش صحیح طناب زدن با پرش از روی طناب هنگامی که روبروی پای تان قرار دارد

زمانی که طناب را از بالای سرتان عبور دادید و به قسمت جلویی پای تان رسید پاشنه پا را بلند کرده و بر روی پنجه پا بپرید تا طناب از زیر پای تان عبور کند.‌برای آسیب نرسیدن به پاها بهتر است تلاش کنید حرکت پرش محدود به مچ پاهای تان باشد و به هیچ وجه در هنگام پرش و طناب زدن زانوهای تان را خم نکنید. چرا که این کار ضمن این که طناب زدن را برای تان سخت می کند ممکن است آسیب جدی به پاهای تان وارد کند.

تنظیم سرعت مناسب طناب زدن با توان جسمی خود

اگر تصمیم به انجام ورزش طناب زنی دارید بهتر است در آغاز کار به آرامی این تمرین را شروع کنید تا طناب زن برای تان دشوار نباشد. در این روش تمرینی طناب زدن در دو مرحله صورت می پذیرد. به این نکته توجه داشته باشید که در زمان طناب زدن بهترین حالت این می باشد که کمرتان را در حالت صاف نگه داشته و نگاه تان مستقیم به روبرو باشد. روش صحیح طناب زدن به ما کمک می کند تا سلامت خود را حفظ کنیم. حتما به گونه ای تمرین کنید که ریتم حرکتی دست تان به هم نخورد.

نکته مهم این که دراوایل حرکت های تان را آرام انجام دهید و به پاهایتان نیز نگاه نکنید. زیرا احتمال به هم ریختن تعادل تان ایجاد خواهد شد. بعد از مدتی که تمرین کردید و به مرحله حرفه ای شدن رسیدید می توانید سرعت چرخش طناب را سریع تر کنید. بهتر است زمانی که تمرین طناب زدن برای تان جنبه حرفه ای پیدا کرد برای مهارت بیشتر سعی کنید رکورد ثبت کنید. این کار ضمن این که روحیه شما را قوی تر می کند می تواند در سرعت بخشیدن به ورزش و عملکردتان موثر واقع گردد.

سخن آخر

در این مقاله ما به بررسی تکنیک ها و روش صحیح طناب زدن پرداختیم. نکته آخر این که هر چند طناب زدن ورزشی ساده به نظر می رسد ولی سعی کنید که همین ورزش ساده را بر مبنای اصول انجام دهید. قبل از انجام این ورزش بهتر است با مربی وارد به این ورزش مشورت کرده و برمبنای دستورات ورزش خود را انجام دهید.

agrinadmin
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =